Kaisa: Oh, you know that feeling when, oh, fuck it's been wrong, nerver mind..

Tjo, hade träning nyss, stod över spelet för jag hade skavsår..  Imorn är det match mot Rönnskär, jag är närvös för jag vet inte hur det kommer att vara med min fot för jag råkade göra nått konsigt på skolan idag så jag fick ont.
Men ska göra nått annat nu ett tag. Puss♥



Kaisa: Love me back

Hejsan. Kom nyss hem. Sitter och äter kakor. okej, men det var engetligen tänkt att jag skulle följa Paj på stan, men jag orkade tyvärr inte för jag hade inga pengar och jag är JÄTTE trött.
Vi har inte gjort så överdrivet mycket idag. På lunchen tänkte vi köra kurragöma med dunk, men vi orkade inte.
Vi hade matte prov idag, skrev jag det igår? men igår gjorde vi iaf A-delen och idag gjorde vi B-deleln och ska jag vara ärlig så fattade jag typ inget. Men eftersom att mina smarta kompisar sa vad det blev så märkte jag att så fel gick det ju inte.
På so-no:n såg vi på film efter som att våran no-lärare var på kurs så vi fick se film hela so:n och no:n.
Det var nog allt.
Puss hej<3


Kaisa: DM match.

Hejsan.  Vi har spelat våran första DM match för i år och det gick awesome! Jag spelade uttermittfältare men jag brukar spela forward. Min fothöll men jag var faktiskt liiite försiktig. Vi mötte morön 99 och underskatta dom inte dom är faktiskt jätte duktiga men vi vann med 4-0.
På lunchen så for vi till pussellekparken. På idrotten så skulle vi springa broarna men vi fick inte fr våra tränare för vi hade ju match och då gick vi runt ist. Det gick inte snabbt men vi kom fram iaf!:)
Hejdå nu ska jag bli social med Casper.


Kaisa: I got the magic in me, everytime i touch the track it turns into gold.

Hejsan, kom alldeles nyss hem från skolan. Vi hade brännboll på idrotten och ja hade inga kläder för jag hade inte planerat att vara med, men jag provade och det gick faktiskt bra.
På lunchen for vi till coop och köpte chips och en dricka till engelskan. Vi såg världen sämsta film på engelskan asså den riktigt sööög!
På elevensval så var jag inte med för vi skulle typ köra någonting som inte var så bra för min fot så vi var tvungen att gå till travet och tillbaka. Jag gick men Anton fast vi gick till mackarna och typ halva vägen upp, sen vände vi.
Efter skolan stannade jag, Paj, Tuva, Kevin, Ardian och Alexander och vi satt i gula och skulle driva med Liam (kevins lillebror). Vi sa att han skulle komma till skolan och att Paj var sjukt kåt osv.
Men snart ska jag på min första träning på typ en vecka men känns som typ ett år!;$
Aja,,
Puss hejs.♥
Väsldens bäst.

Kaisa: Remby.

Tjuuu, blev bara lite nyficken för att jag hann lägga märka på en remby sak.
Hihihi awesome!<3

Lisa: En vän

Jag har fått en vän , de var i sexan vi började prata. vi började umgås och kunna prata med om u know privata saker. Nu är vi faktiskt riktigt bra vänner , jag vill att du ska veta att jag alltid finns för dig och jag älskar dig ! 

Paulina Nilsson♥

Kaisa: Städa

Hejsan, jag kom hem från att ha städat en bit av A-torp. Det var jobbigt, äckligt och smutsigt.. Direkt jag kom hem så gick jag upp till duschen jag kände mej skit äcklig och usch. Alice hittade en femhundring och jag fick jävligt ont i ryggen.
Hejdå  puss.♥


Kaisa: Just a little bit..

Hejsan. Jag kom typ just hem från en låång dag i skolan eller vi slutade kvart över 2 men aja..
Vi bakade bullar på hk:n men nästan ingens blev riktigt färdiggräddade.. Mina blev ganska så gräddade.
Efter sklan hopade vi långhopprep för att vi inte hade nått att göra, sen for typ alla och då var det bara jag och Paj.
Vi gick och satte oss i gula (jag vet inte varför), vi hade tråkigt oc hade lite "seriostalk" men vi kom av oss typ hela tiden.
Snart ska jag fara till A-torp och städa med laget. TAGGA elr?
Aja hejdå♥

Kaisa: Like a boss

Tjenare.
Jag typ tillbringat hela dagen med Lisa Hallin eller typ halva då men ändå. Jag sov till typ halv 11 och jag fick jätte panik för att vi hade match halv 12 inte för att jag skulle spela men jag är sjukt seg på morgonen.
Men jag duchade, åt och for. Vi vann med 7-0 och i fredags spelade dom match och vann med 7-0 då också, så det är bara helt awesome.
Sen for jag till Lisa, vi gick till coop och köpte mjukglass. Fövånad?
Sen gick vi tilbaka och solade i typ 30 min, sen gick vi till en lekpark men gick tillbaka typ direkt för att äta mer glass.. ;$
Nu sitter jag är med mej och mejsjälv helt forever alone och lyssnar på musik och jag är jätte ledsen för jag sprängde mina ögtalare igår och dom var typ nya..:(
Nu ska jag duscha igen. Puss♥



Kaisa: Insta

Följ mej på instagram?
kaisaaed
Puss tack♥

Kaisa: sol

Hejsan, förlåt tt jag inte bloggade igår men Kim och Tobias fyllde år och direkt jag kom hem skulle jag typ hjälpa till så jag hann inte. Sen typ halv fem så kom Theo och hans familj sen lite senare kom Fanny och hennes familj. (våra kusiner).
Jag hade iaf kul men resten av kvällen mögla jag typ bort i soffan..
Jag var på coop två gånger igår och köpte mjukglass båda gångerna. Den andra gången fick jag och Frida gratis glass för hon trodde vi var 12år. Sen for vi till en lekpark på A-torp och juste vi hade typ 2timmar och 45mins hål.
Idag ska jag inte göra nått, jag ska tjocka mej, och sen träna bort det..;$ fast jag får inte träna så jag har ett problem..

Lisa: ett år imorgon

Tja, som ni läst så har jag vart me Kaisa efter skolan !
När hon hade farit så spelade jag fotboll me Frida,Wilma,igge,Alice ,Jonna ,pau :) sen kom Albin och viktor och ba satt där och glodde .. Träffade också Lukas,Elias ,Kevin,casper,Ola som va gangster pojkar på Olas moppe ..

Imorgon är de ett år sen..jag har aldrig vart så lycklig som jag var då..men du ska veta att du är glömd ! Äntligen är du ute ur mitt huvud..de tog tid men nu ser jag dig bara som en vän..och tack för du fick mig att bli starkare och modigare och tro på mig själv ..


Kaisa: Matte

Hejsan, ska plugga matte. Första gången! Men vi har prov nästa vecka och jag kan väl försöka att klara det den här gången.

Kaisa: I have always been in love with you, but, you are unable to see that

Hejsan, det har varit skit varmt idag 20 grader i skuggan. Men jag ska då inge klaga eftersom att det är det här jag har längtat efter hela vintern. Jag har ätit mjukglass två gånger idag, första gången med Frida, Paj, Wilma och Tuva på lunchen och sen efter skolan med Lisa.
Sen gick vi typ hem till Lisa hon bytte kläder och vi drog till sörvalla. Sen for vi till sörböleskolan och var på multiplanen där och sen kom Igbal och Jonna.
I morgon fyller Kim (min bror) och Tobias (hans bror) 18 år.
Grattis det blir en kväll med kusinerna.

Puss, hejdå♥


Kaisa: sniffa hockey pulver..

Hejsan, kom nyss hem från skolan. Bara två dagar sen helg igen. Vi har inte gjort så mycket idag, typ inget alls..
Vi hade idrott i slutet och jag kunde inte vara med för min fot, Alice kunde inte heller för hon får typ inte ens springa, Tuva hade sträckt sej och Paj hade typ ont i huvudet.
Våran idrottslärare sa att vi skulle gå till travet och tillbaka, men det blev typ coop och tillbaka. Sen skulle vi typ ta en genväg genom en tomt typ, sen var det en gubbe på andra sida som ba, ni kan ju inte gå där och typ det är typ stängt hela vägen ni kommer inte igenom.. och Alice ba, men det finns ju en öppning där och allt, hon hade typ en plan tills han ställde sista frågan då sa hon ba, vi kan gå runt..
Hejdå.<3


Kaisa: 22/5?

Hejsan. Jag är trött och slut efter en inte så jobbig dag. Vi fick hål från engelskan för att våran lärare har typ ögoninflammation osv. Efter skolan hade vi träning men jag var inte med, för min fot är inte helt okej än. Men vi typ flummade sönder och dansade och sjöng i duschen typ..
Det låter as random fast det är det också men jaja...
På fredag fyller Kim (min bror) och hans bror 18 år. Ni för ta körkort och nu kommer du få skjutsa med lite överallt.
Grattis♥


Kaisa:

Tjo. Igår orkade jag inte blogga för att jag kom hem typ halv tio och då åt jag middag och duschade, då var klockan typ 23:00.
Jag var på dommarkurs (staving)...
Nu sitter jag på skolan och bloggar igen. Jag har inget att säga så jag säger hej då med en fin bild.

Lisa : nu är de dags

Hej, mamma ska massera mina ben nu i några veckor för jag har några muskel knutar lite överallt..shit asså jag är lila på låret och knänen värker..de känns att man lever just nu..

Tänkte säga grattis till mamma som fyller hela 35 år idag älskar dig !!


Kaisa: Internet.

Tjo. Jag har inte haft internet på, ja igår.. Så jag kunde inte blogga.
Men vi hade två matcher igår och det gick uselt, det var fan pinsamt. Först mot Rönnskär det blev lika och den matchen gick väl hyfsat bra.
Men sen typ 18:00 spelade vi match mot Morön 99 och dom är ju inte dåliga men asså jaa.. Det blev lika och jag stukade foten när det var 10 min kvar. Sen skulle jag egentligen var med Fanny Lundmark efter matchen men det blev inte heller och på zon var den en tjej som typ våldade sönder min vad, men jag ville inte säga nått för då skulle jag inte ha fått spela.
Jag har ont i ryggen också för på Rönnskär matchen fick jag en tackling och jag ba flög och landade på ryggen, och jag fick ont i ryggen och handleden då men jag sa inte någonting om ryggen för då skulle jag typ inte heller fått spela så jag sa bara att jag fick ont i handleden. För man använder ju inte handleden lika mycket när man springer.
Det var min går dag.
Ja orka inte skriva nått om idag för jag har inte gjort ett piss idag så.
Puss hejdå.



Kaisa: dag 2 på zon

Hejsan. Nu har jag hunnit komma hem från Burträsk. Det har varit mycket roligare idag än igår för det regnade skit mycket igår, det var kallt osv. Sen har man ju hunnit lära känna varandra bättre till idag. Det har väl gått hyfsat bra idag, bättre än igår iaf.
Men jag har typ fått en blödning i vaden för jag fick en spark eller nått där och jag hoppas att det blir bättre till imorn då.

Vi ska spela två matcher imorn en typ tidigt på morgon och en lite senare. Den första är mot Rönnskär och andra mot Morön. Efter det kanske jag ska vara med Fanny jag ska höra med hon igen så.
Puss hejdå.♥

Kaisa: Dötts trött

Hejsan har just kommit hem från ett fotbollsgrejs i Bursträsk. Jag är skit trött och det har varit jätte kul.
Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt.
Jag har inte så mycket mer att skriva, det finns inte så mycket mer att berätta så.
Ha det bra, puss.



Kaisa: känner inget..

Hejsan. Jag taggar får i morn och på fredag, men ändå inte överdrivet. Det kanske låter konstigt men jag brukar vara med nervös inför ett prov. Det känns inte som att det är nått märkvärdigt och att det bara är att vänta och se.
Men vi cyklade upp till morön iaf och det gick väl bra. Sen tränade vi "inne" i tältet och det böev fan som en bastu och jag skojar inte. Eftersom det typ var 17 grader i skuggan och det är varmare i trältet så ni fattar kanske..
Det var typ min dag.

Pöss hejdå♥

Kaisa: Inget internet inga inlägg

Hejsan. Jag hade inget internet igår så jag kunde inte blogga. Men vi gjorde inget speciellt på skolan så jag orkar inte skriva om ingenting. Men efter skolan for vi till sörvalla och vi frågade om jag, Wilma, Frida och Tuva fick vara med på p-99:ornas träning för vi hade träning just efter och det fick vi.
Nu sitter jag på so:n och bloggar, det är väl rätt så chill för vi gör inget och han håller inte koll på vad vi gör så vi tar friheten.
Efter skolan ska vi iaf cykla till morön och träna. När jag kommer hem ska jag baka entårta till in pappa. Han fyller år idag.
Grattis.
Nu ska jag dra, puss hej<3

Kaisa: So

Dator på so:n fett nice.
Puss♥

Kaisa:

Hejsan. På svenskan idag satt typ jag, Alice, Kevin och Johan och härmade citat från "lillabloggen" asså det var as kul, vi fick inte så mycket gjort på svenskan men, det är inte så brottom tror jag och när jag kommer igång så brukar det ofta gå ganska så fort, kanske inte så noga men det blir gjort.
På lunchen så spelade vi fotboll (som vanligt då), eller det blev som inte så mycket fotboll för att ingen orkade typ inte.  På no:n så har vi sex och samlevnad och vi testade tre olika bindor och tre olika tamponger. Det var ganska kul, men Malin sa till killarna att dom var bättre än tjejerna så man ba, jaha tack det värmar riktigt mycket..
Efter skolan så var jag med Frida Lindgren och vi bakade kladdkaka, fast det blev som ingen kladdkakadet var typ som en bulldeg. Men jag och Frida eller jag och Lisa eller alla vi tre har aldrig lukats göra en bra kladdkaka och jag tänker intesäga hur det har blivit..

Lisa:mix megapol

Hej, har kommit till mamma . Har just duscha (igen) för att jag frös så jävla mycket ..idag har vi vart och hejat på Verran som sprang "tjej loppet " de är 10 km och hon kom tvåa om jag inte minns fel?

Imorgon kommer Elias hit och vi ska nog bara se film .


Kaisa: Söndag.

Hej, kom hem från matchen för typ en timma sen. Jag har ätit, duschat och nu ska jag nog lata mej hela dagen.
Det gick väl bra på matchen, vi vann med 0-2, fast deras målvakt var skit duktig och sen har vi ju det här problemet med att träffa målet.
Jag tycker vi spelade bra, bättre än igår iaf men jag var trött både igår och idag. Vi har ingen träning för änn på tisdag och vi ska ta det lugnt på träningarna för att vi har typ snart zon lägret och det är bra för då behöver vi inte springa till morön.
Hejdå♥






Kaisa: Till Pajster!<3

Grattis min söta lilla Paj.
Jag hoppas att du har haften en super dag idag.
Hoppas du trivs där nere i Stockholm om du inte redan har farit eller är hemma.
Puss♥♥

Paulina Nilsson

Kaisa: en chans till

Hejsan, i morse som ni säkert kanske vet så steg jag upp skit tidigt för vi hade match kl 9:00, jag tror jag steg upp 7:00 och i morn måste jag stiga upp ännu tidigare för dom flyttade bak våran samling med en kvar.
Men vi förlorade iaf med 0-1 till dom, fast jag tycker vi skulle ha blivit lika.
Resten av dagen har jag typ bara suttit vid datorn för att jag inte har något till liv.
I morgon möter vi morön 98 tror jag och jag hoppas iaf att vi vinner men man vet aldrig.
Hejdå.♥


Kaisa: Lång dag.

Juste jag glömde.
Vi har match i morgon mot kåge 96 kl 9:00, så det blir typ att stiga upp 7:00 igen. TAGGA.

Lisa: jävla player

Hej , är trött efter träningen ..vill ba sova
Imorgon har vi match och efter den kanske Elias kommer om han har skjuts?

Aja ska upp och va social nu
Puss


Kaisa: Till Piteå och tillbaka.

Hejsan, i morse steg jag upp kl 7:00 okej sen for vi till Piteå kl 8:00. Jag var på Åker begravning och det blev ganska så långtrekigt efter ett tag... Sen fick jag panik när jag såg vad klockan var, för jag hade träning 15:45 och jag trodde att jag skulle komma försent med det gjorde jag inte, (som tur var..)
På träningen hade vi typ tävlingar och det gick väl inte så bra.
Mitt lag kom sist men jag tycker ändå att vi var duktiga.
Okej, jag hade inte så mycket att skriva om så.
Hejdå.♥

Kaisa: 19:00

Hejsan, kom typ nyss hem och jag ska typ äta för jag typ svälter..
På skolan idag har vi typ bara hållit på med en pressentation. Det var ganska drygt med ändå kul. Alla gjorde jätte fint förutom jag, jag har typ brist på fantasi..
19:00 ska vi tillbaka till skolan och redovisa det här och jag vill inte det, det känns så jobbigt.
Imorn ska jag inte alls på skolan för jag ska till Piteå på begravning.
Puss hej.

Lisa: Skills

Börjar att skriva att jag har glömt bort lösenordet och användarnamnet.
HAHAHA jag tror jag är hjärntvättad på riktigt..Jag minns inget längre, hur fan kommer jag komma ihåg att jag ska till hamn imorgon då?
Men ni vet att jag lever och jag ska föröka blogga så mycket jag kan men jag har inte haft tid att sitta vid datorn.
jag vet folk säger alltid att dom inte har tid med datorn men jag har vart på paro och haft fullt hemma och sånt.
Fan va onödigt pinsamt skit inlägg jag gjorde..

Kaisa: Trosdag imorn.

Träning, ätit, duschat, rutnar bort.
Det är ungefär det jag har gjort. Idag satt vi typ bara och lyssnade på folk som berättade om deras, barndom eller typ om respekt och nått mer som jag inte minns. Jag är typ jätte trött även om vi bara har haft en jätte lugn dag.
På träningen så var det nån som sparkade på mitt knä eller nått så det gör jätte ont, men jag tänker inte bry mej så mycket och det för vi har match på lördag och söndag, och då ska jag spela!
Hejdå, puss♥
Haha så dryg jag va idag..

Kaisa: Prao, jao.

Sista dagen på paro idag, i morn blir det att gå tillbaka till skolan. Jag har inte gjort så mycket, jag har städat, ätit lunch på Max med Casper, Lang och Paj. Sen följde jag Paj på ica, efter hon hade slutat kom Paj till mej och jag lockade hennes hår, hon blev jätte gulliga.
Sen for vi typ runt hela sunnanå bara för att vi hade tråkigt.. Sen hade jag träning så vi stack till kansliet och där var Wilma och Flican. Träningen gick dåligt och våra tränare sa att vi hade dålig fart så vi fick avbryta spelet och köra trestegslopp sex gånger.. Kul va?


Kaisa: Rubrik

Hej. Jag har paroat idag och det var väl kul, jag gjorde inte så mycket, så det var rätt så chill. Jag åt lunch men Frida, Alice och Paj på Subway.
Sen följde Frida mej tillbaka till, ja där jag praoa (hos min kusin(hon är frisör (btw). Jag lockade hennes hår och jag brännde mej ofc, sen satte hon typ upp mitt hår och det vart skit snyggt.
Juste, innan jag gick på lunch så klippte (min kusin) mitt hår, toppade håret, klippte luggen kortare och klippte upp det lite, bara så att mina röda toppar kom fram mer.
Hejdå.♥


Kaisa: Måndag.

Hej, då var de ju måndag igen. Fast det är faktiskt ganska lugnt för vi har prao eller hur det nu stavas.
Vi har det bara i 2 dagar, och vi måste typ skriva "dagbok" om vad vi har gjort.. Jag fattar inte riktigt vad dom menade med den men aja..
Resten av veckan har vi tema vecka och på fredag har jag tagit ledigt.
Puss hejdå.♥

Kaisa: Awesome natt osv.

Hejsan, jag kom typ nyss hem från Wilma. Det var helt awesome och vi har typ flummat sönder..
Först var det bara jag, Wilma, Frida och Alice, vi låg typ och sniffade sönder hennes matta. Sen kom Tuva och Paj.
Vi skulle se film och så men filmen typ började lagga sönder så vi kunde inte se den, så vi typ låg och skratta åt inget ist. Sen skulle vi typ se en annan film men den var så tråkig så vi stände av.
Sen gick vi upp och typ dog av allt vi sa osv..
Sen blev vi skit trötta och låg typ bara och drygade. Vi gick typ och la oss vi 3:00 kanske. Halv 9 vaknade vi av att det hade kommit in en fågel i rummet.
Sen provade vi se filmen klart och då funka den, till frukost/lunch så fick vi plättar, sen gick vi upp igen och såg klart hela filmen.
Nu kanske det står konstigt nånstans men jag är trött, och nu ska jag upp och duscha.
pusshejdå♥


Kaisa: Magic

Hejsan, ligger typ och halv sover och vi är typ jätte lata osv. Jag har inget att skriva om nu men aja, jag hade bara inget att göra. Det ser ut som att typ Frida rapear Tuva lite.
Men hejdå, puss godnatt och allt.<3

Kaisa: Precis vad som behövs.

Hejsan, har just kommit hem från Norvalla, var har varit bollflickor åt damlaget. Det var skit kallt och jag fick typ jätte ont i huvudet, men nu är det bättre.
Ikväll blir det nog en kväll/natt med tjejerna. Vi ska se film, käka godis, dricka läsk och ja, ha en allmänt awesome kväll. Det är nog det jag behöver för att få tankarna på annat.
Nu vill jag bara säga att Pauilna Nilsson betyder så grymt mycket för mej, puss, älskar dej.♥


Lisa:Elin blev just min nya idol

Hejhej, Jag chattar med Elin , Hon kom hem från Spanien igår, Ovh hon såg Barcelona spela..Jag blir så avis !

Idag så har jag varit på bollhallen och gjort lite saker med laget, De är verkligen dåligt väder ..Och ikväll kasnke Linnéa sover här, Annars blir jag foreveralone ..

Kaisa: Det gick okej.

Hej har inte alls någon som helst lust att blogga. Men det blev 5-3 till dom, vilken inte var så konstigt för dom var typ 2-3 år äldre. Jag tyckte vi spelade bra, men jag var ofokuserad, ointresserad, sur, arg, besviken och ledsen på mej själv..
så jag tycker inte att jag gjorde min bästa insats i matchen.

Kaisa: gå bara vidare, orka inte bry dej.

Hejsan. Snart är det match eller inte så jätte snart men snart. Vi har samling 19:00 på morön. Vi möter Myckle-Medle F.17? (tror jag).
jaja.
Efter skolan gick jag på stan med Lisa, Paj, Tuva och Flican. Eller först så följde jag Lisa till typ optikern eller vad det nu heter, sen gick vi till "carlings" och köpte ett linne. Sen träffade vi Tuva, Flican och Paj vid "bik bok".
När jag kom hem sa jag till mamma "asså du kanske kommer bli sur nu men jag köpte det där linnet jag inte fick köpa." Fast mamma hade köpt samma linne och ett par röda shorts. Tack, mamma.
Nu ska jag gå och göra mej klar till match.

Lisa :stan

Hej , idag så har de vart en vanlig fredag vanliga lektioner ..efter skolan for jag på stan med pau,kaisa,tuva och felle! Sen så träffade jag Julia Marcus William och Isak och då gick jag nån stans med Isak och Marcus sen drog vi hem ..och nu ska jag ladda inför match :)

Kul inlägg..


Kaisa: ..

Hejsan, vi har typ haft jätte bra lektioner, eller vi har inte måsta göra så mycket.
På svenskan ser vi på "I taket lyser stjärnoran", på språkvalet såg vi typ en fakta film, på musiken,, jag det är ju musik, på matten hade vi typ bara en låååång genom gång, på so:n satt vi och lästa i 30 min och på no:n, sex och samlevnad.
Efter skolan så for jag och Alice till Casper, han hade lovat mej att få spela "lol", och jag måste bara få säga att jag kungar på det *host*..
Jag sög.
Dom hade ingen mat så jag åt typ 5 st luftkakor som inte gjorde nån jävla skillnad så jag typ dog.
Jag tog fem-bussen hem och Torsten (våran busschaför) backade typ ända fram till mitt hus, för annars måste jag typ gå från en korsning, men aja..
Nu MÅSTE jag gå ut med några salamikorvar för båda mamma och pappa har typ damp så, hej då, kyss♥

Lisa: de är nu man inser vilket folk man har att lita på


Kaisa: 3 veckor.

Hejsan, har kommit hem från träning, ätit och duschat.
Vi sprang upp till Morön efter skolan, och det var faktiskt ganska varmt, inte lika varmt som förra gången men aja..
Jag har varit trött hela dagen och jag är fortfarande jätte trött. Viktigt att veta.
Det bästa med dagen är att jag har fått tillbaka min mobil! Efter tre veckor är den entligen tillbaka. Dom har nollställt den så jag har inga nummer med det fixar jag väl på nått sätt..
Okej,, det var väl allt hejdå<3


Kaisa: Bara för att tidsfördriva tiden.

VEM
Vem är i rummet med dig? Ingen.
Vem fick du senaste sms av? Linnea.
Vem tänker du på nu? jadu.
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma.
Vems hus var du senast i? Mitt?
VAR
Var är din mobiltelefon? På min mage.
Var handlar du mest? Godis:$:$:$
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina.
Var åkte du senast bil? Träningen.
VAD
Vad åt du senast? Bulle.
Vad drack du senast? Cola.
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå? En kudde.
Vad har du på fötterna? Ingenting just nu.
Vad är din favorit färg? Typ alla blåa nyanser , och svart.
Vilken film såg du senast? Kom inte ihåg.
Vad hör du just nu? Some die young.
HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? ja.
Tyckt att din kusin är het? njae.
Sovit naken? haha ja.
Kört över hastighetengränsen? Nej, men jag har cyklat över den med min superduper snabba cykel:]
Målat om ditt rum? Nej, men har tapetserat.
Dansat framför en spegel? ja.
Fått hicka? ja.
Dumpat någon? ja.
Stulit pengar från en kompis? Nej!
Varit i slagsmål? Nä de tror jag inte. Inte seriöst isf.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Oja.
Älskar eller saknar någon nu? Jaop.
VEM
Vem är i rummet med dig? Jag.
Vem fick du senaste sms av? Vet inte, får tillbaka mobilen imorn.
Vem tänker du på nu? Din mamma
Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
Vems hus var du senast i? Hemma.
VAR
Var är din mobiltelefon? The phone house.
Var handlar du mest? Vet inte.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Cubus
Var åkte du senast bil? Hem.
VAD
Vad åt du senast? mat?
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå? Ett halft kort
Vad har du på fötterna? Nothing
Vad är din favorit färg? Röd eller limegrön
Vilken film såg du senast? Vet inte.
Vad hör du just nu? Porstar
HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Jodå.
Tyckt att din kusin är het? nej.
Sovit naken? Säkert
Kört över hastighetengränsen? Ne.
Målat om ditt rum? Inte hela.
Dansat framför en spegel? Nej?
Fått hicka? Vem har inte?
Dumpat någon? jo.
Stulit pengar från en kompis? Aldrig!
Varit i slagsmål? Beror på hur man ser det.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja?
Älskar eller saknar någon nu? mm..
Lånade listan från Paj eller inte för att jag kommer lämna tillbaka den men..

Kaisa: Grattis..

Grattis Linnea Ögren hoppas du har det bäst!
Nu fyller du 14 år om jag inte har helt fel, så nu blir du en riktig fjortis<3
Linnea Ögren♥

Kaisa: Så blev det med revanschen..

Hejsan, kom just hem från sörvalla. Vi spelade som sagt mot p-99. Vi vann med 7-1 men ni var jätte duktiga ändå.
Ja, eh, grattis till den som gjorde erat mål osv.
Första halvlek gick det ganska så dåligt för mej men sen släppte det i andra. Jag tyckte vi spelade skit bra och nu laddar vi om för fredag.
Ska upp och duscha, äta och allmänt lata mej. Kyss, hejdå♥


Lisa : mupp

Igår så kom de lite folk hit ,vi grillade och hade de allmänt mysigt ,
Jag och Linnea vaknade vid 11 idag sen åt vi frunch och snart ska jag börja göra
Mig klar för ännu en till match mot P99...